İlçeler Haber Girişi : 08 Mart 2017 23:00

Kaymakam Şenol Turan, 8 Mart kadınlar gününü kutladı

Kaymakam Şenol Turan, 8 Mart kadınlar gününü kutladı
Oltu Kaymakamı Şenol Turan, ilçede 15 yıldır eve yemekleri yapan Hülya Musaoğlu'nu işyerinde ziyaret ederek 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamı Şenol Turan, ilçede 15 yıldır eve yemekleri yapan Hülya Musaoğlu'nu işyerinde ziyaret ederek 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

İşyerinde 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya gelen emekli öğretmenlerin masasına giderek onlarında günlerini kutlayarak kadınlarla bir süre sohbet etti.

Emekli öğretmen Serpil Aslan, İnci Demircan, Gülhan Ölmez, Ayşe Şimşek ile Oltu Yurtkur Müdüresi Hatice Özulus ve beraberlerinde Alime Yeşil'den oluşan bir grup kadın yemek yemek için gittikleri işyerinde Kaymakam Şenol Turan ile karşılaştılar.

Hülya Musaoğlu'na ait işyerinde masalarına teşrif ederek 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Kaymakam Şenol Turan'a bu ince davranışından ötürü teşekkür eden kadınlar, "İlk kez bir Kaymakam bizleri unutmayarak 8 Mart Emekçi Kadınlar Günümüzü kutladı. Bizi bu duyarlı davranışı ve nezaketiyle onurlandırdı" şeklinde duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bu arada İlçe Kaymakamı Şenol Turan ise "Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük gücümüz olan kadınlarımızın, ailede olduğu gibi ekonomi ve toplumsal yaşamda da çok daha aktif rol almasını temenni ediyor, bütün kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.