İlçeler Haber Girişi : 07 Eylül 2017 18:30

Kaymakam Aksu'dan Göç İdaresine ziyaret

Kaymakam Aksu'dan Göç İdaresine ziyaret
Erzurum Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, göreve başladıktan sonra ilçede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek brifing aldı.
Erzurumajans-Erzurum Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, göreve başladıktan sonra ilçede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek brifing aldı.

Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesindeki ilk ziyaretini Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Aşkale Geri Gönderme Merkezi müdürlüklerine yaptı.

İlçe Kaymakamı Aksu'ya ziyareti sırasında Erzurum İl Göç İdaresi Müdürü Haşim Özcan ile Aşkale Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yaşar Garip eşlik etti. Kaymakam Aksu, merkezleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Aksu burada yaptığı açıklamada, ilçede hizmet veren Erzurum İl Göç İdaresine Geri Gönderme Merkezi 1 ve 2 Müdürlüklerindeki işleyiş ve özellikle temizlik konusunda yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür ederek görev yaptığı süre içerisinde tüm kurum ve kuruluşlara ve de ilçe halkının refahı, güveni için kanunlar çercevesinde ellerinden gelen tüm hizmetleri yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Erzurum İl Göç İdaresi Müdürü Haşim Özcan ve Aşkale Geri Gönderme Merkezi Müdürü Yaşar Garip binalar hakkında ve özellikle kendilerine misafir olan insanların geliş ve gidişleri hakkında ilçe kaymakamı Aksu'yu bilgilendirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.