İlçeler Haber Girişi : 01 Mayıs 2019 22:15

Kaybolan Berat'tan sevindirici haber geldi

Kaybolan Berat'tan sevindirici haber geldi
Erzurum'un Narman ilçesinin Koçkaya köyünde kaybolan 10 yaşındaki Berat Akdemir, olaydan 26 saat sonra komşu köyün çobanı tarafından bulundu.
Erzurumajans-Erzurum'un Narman ilçesinin Koçkaya köyünde kaybolan 10 yaşındaki Berat Akdemir, olaydan 26 saat sonra komşu köyün çobanı tarafından bulundu.



Yolunu kaybedince geceyi dağlık arazide geçiren Berat'ın meranın bulunduğu dağın arkasındaki Oltu ilçesine bağlı Damarlıtaş köyüne kadar yürüdüğü öğrenildi. Buradaki dağlık alanda Damarlıtaş köyünün çobanı Erdal Teyran tarafından bulunan Berat köye götürüldü. Yaklaşık 10 kilometre yürüyen çocuğu gören köylüler hemen jandarmaya haber verdi. Jandarma ve Akdemir ailesi gelene kadar köylüler, korkan ve bitkin düşen çocuğa yiyecek verdi. Haber üzerine arama çalışmalarını yarım bırakan ekipler de, Berat Akdemir'i almak için Damarlıtaş köyüne gitti. Oğullarına sağ salim kavuşan aile sevinç gözyaşlarına boğuldu.



Berat Akdemir jandarma ve arama kurtarma köpekleriyle fotoğraf çektirdi. Berat, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Narman Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.