Spor Haber Girişi : 20 Aralık 2017 18:45

Kayakta Erzurum Rüzgar Kayak Kulübünün birincilik başarısı

Kayakta Erzurum Rüzgar Kayak Kulübünün birincilik başarısı
Türkiye'nin önemli kayak merkezi Palandöken'de yapılan Alp Disiplini Erzurum Kayak İl Birinciliği Yarışmasında Erzurum Rüzgar Kayak Kulübü üç birincilik, bir ikincilik başarısı elde etti.
Erzurumajans-Türkiye'nin önemli kayak merkezi Palandöken'de yapılan Alp Disiplini Erzurum Kayak İl Birinciliği Yarışmasında Erzurum Rüzgar Kayak Kulübü üç birincilik, bir ikincilik başarısı elde etti.

Palandöken Kayak Tesislerinde dereceye giren sporcularının Kayseri'de etap yarışlarına katılacağını belirten Rüzgar Kayak Kulübünün Antrenörü Yusuf Dilik, "Türkiye'de kayak sporuna her geçen gün ilgisini artıran gençlerimizin bu başarısı önümüzdeki günlerde katılacakları önemli müsabakalarda daha iyi sonuçlar elde ederek ülkemizi temsil edeceklerine inanıyorum. Onun için sadece organizasyon değil, madalya alacak çocuklarımızı da yetiştirmemiz lazım. Rüzgâr Kayak Kulübümüzde başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kayak'ta Erzurumlu gençlerimiz her geçen önemli başarıya katkı sağlıyor" dedi.

Yarışmalarda U 12 Bayanlarda: 1. : Duru Yıkıcı, 2. : İrem Şahinoğlu, erkeklerde ise Yiğit Taçoğlu, 2.

U 16 Bayanlarda: 1- Nil Mehtap Çalış, U 12 Erkeklerde: 5- Emircan Timur

Daha sonra, başarılı öğrencilere, düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.