Spor Haber Girişi : 28 Ocak 2019 09:30

Kayakla atlamacılar gösteri yaptı

Kayakla atlamacılar gösteri yaptı
Kayakla atlama kış sezonu açılışında sporcuların gösterisi nefes kesti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kayakla atlama kış sezonu açılışında sporcuların gösterisi nefes kesti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de gösterileri torunu Efe ile birlikte heyecanla izledi.

Atlama Kulelerinde düzenlenen açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. DJ performans eşliğinde her yaştan insanın kızak yaptığı kule pistinde daha sonra kayakla atlama sporcuları sahne aldı.



Türkiye'yi Olimpiyatlarda temsil eden Fatih Arda İpçioğlu, Ayberk Demir, Muhammet İrfan Çintımar, Muhammet Ali Bedir ve Muhammet Münir Güngen'in atlayışları ilgiyle izlendi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Danıştay 10’uncu Daire Başkanı Yılmaz Akçil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye Kayak Federasyonu Asbaşkanı Fatih Kıyıcı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta vatandaşlara sucuk ekmek ikram edildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.