Bölge Haber Girişi : 29 Ocak 2011 17:09

Kayakla atlama gençlerin ilgisini çekiyor!..

Kayakla atlama gençlerin ilgisini çekiyor!..
Türk Telekom Kayakla Atlama Kulelerinde resmi deneme atlayışlarında Türk sporcular da yer almaya devam ediyor.

Erzurum Ajans-Türk Telekom Kayakla Atlama Kulelerinde resmi deneme atlayışlarında Türk sporcular da yer almaya devam ediyor.Kulelerde bugün yapılan resmi deneme atlayışlarında ilk atlamayı 18 yaşındaki milli sporcu Mustafa Öztaşyana yaptı.2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının üçüncü gününde Türk Telekom Kayakla Atlama Kulelerinde resmi atlama denemelerinde ilk olarak 18 yaşındaki Milli Sporcu Mustafa Öztaşyana atlayışını gerçekleştirdi.

14 yaşından beri bu sporla ilgilendiğini söyleyen Türk sporcu Öztaşyana, daha önceleri alp disiplini yaptığını ve 4 yıl önce yapılan seçmelerde başarılı olduktan sonra kendini kayakla atlama sporunda geliştirmeye başladığını vurguladı.

KAYAK FEDERASYONUN İZNİ İLE ATLADI

Türkiye Kayak Federasyonu özel izniyle bu atlayışı yapacağını belirten Öztaşyana‘‘Kendimden küçük spora meraklı kardeşlerime en büyük tavsiyem bu sporla uğraşmaları ve asla vazgeçmemeleridir çok eğlenceli ve yapılmaya değer bir spor.’’dedi.

Mustafa Öztaşyana’nın babası Hasan Öztaşyana “Oğlumla gurur duyuyorum ve destekliyorum ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesini istiyorum. Tabi ki tehlikeli bir spor korkularımız oluyor ama isteyerek yapıyor bize de desteklemek kalıyor.Erzurum Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Mustafa’nın uzakta olmasına üzülüyorduk ama artık Erzurum’da antrenmanlarına devam edebilecek.”diyerek sevincini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.