Bölge Haber Girişi : 10 Mart 2010 04:43

Kayak hakemleri dernek kurdu!..

Kayak hakemleri dernek kurdu!..
Erzurum’da Kayak Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği kuruldu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Öz getirilirken Yönetim Kurulu üyeliklerine; Yakup Çiltaş, Şafak Çomaklı, Ahmet Aktaş, A. Hadi Çintimar, Yusuf Altınkeser, Vahdet Aleaddinoğlu
Erzurum Ajans-Erzurum’da Kayak Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği kuruldu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Öz getirilirken Yönetim Kurulu üyeliklerine; Yakup Çiltaş, Şafak Çomaklı, Ahmet Aktaş, A. Hadi Çintimar, Yusuf Altınkeser, Vahdet Aleaddinoğlu seçildi.
2011 SPOR VİZYONUNU GELİŞTİRDİ
Kayak Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öz, Türkiye kayak federasyonunun desteği ile derneği kurduklarını belirterek, amaçlarınız spor vizyonun gelişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.
ÜLKE GENELİNDE 900 KAYAK HAKEMİ VAR
Türkiye genelinde 900 hakem olduğunu belirten Hüseyin Öz, “Amacımız 2011 sürecinde spor organizasyonlarında profesyonelliğin gelişmesini sağlayarak, kayak sporunun gelişmesini teknik yönden desteklemek. Erzurum’da 200 hakem bulunuyor. Palandöken Kayak sporunda marka bir merkez. Kış sporlarının merkezi konundaki Erzurum’da böyle bir derneği kurduğumuz için çok mutluyuz. Derneğin kurulması konusunda destek verdiği için Kayak Federasyonuna teşekkür ediyoruz” dedi.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Çiltaş’da, amaçlarının kayak hakemlerini bir araya getirerek, 2011 kış oyunları sürecinde kayak sporunu geliştirmek olduğunu kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.