Bölge Haber Girişi : 08 Kasım 2009 14:19

Kayak Federasyonu'ndan eğitim semineri!..

Kayak Federasyonu'ndan eğitim semineri!..
Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, "Önümüzdeki hafta Erzurum'da yapacağımız seminerle eğitim çalışmalarımızı bu yıl tamamlamış olacağız"' dedi.

Erzurum Ajans- Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, ''Önümüzdeki hafta yapacağımız seminerle eğitim çalışmalarımızı bu yıl tamamlamış olacağız'' dedi.

 

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi yapılan eğitim seminerleri kapsamında, biatlon branşında eğitim çalışması Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki Dedeman Ski Lodge Otel'de başladı.

 

Özer Ayık, yaptığı açıklamada, eğitim semineri çalışmalarının ilkini geçtiğimiz nisan ayında Antalya'da yaptıklarını belirterek, daha sonra her branş için ayrı eğitim semineri çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

 

İki gün süreyle Erzurum'da biatlonun uluslararası standartlarda eğitiminin verileceğini bildiren Ayık, şunları kaydetti:''2011'e en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu hafta biatlon eğitim çalışmamazı yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız seminerle eğitim çalışmalarımızı bu yıl tamamlamış olacağız. Hedefimiz kusursuz bir organizasyon gerçekleştirmek. Bu doğrultuda aralıksız çalışmaktayız.''


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.