Erzurum Haber Girişi : 27 Haziran 2018 15:00

Kayak bahane masaj şahane

Kayak bahane masaj şahane
Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) yönetimi yeni bir skandala daha imza attı.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) yönetimi yeni bir skandala daha imza attı. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Pehlivan ve misafirlerinin çeşitli otel konaklamaları ile yaptırdıkları masajların federasyona fatura edildiği ortaya çıktı. Sadece masaj faturaları toplamının binlerce lirayı bulduğu belirlendi.

Hem kendi hem misafirleri

TKF yönetimi kayak camiasını bir kez daha şok etti. ‘Hukuk tanımaz’ yönetim anlayışıyla Türk kayağına büyük darbe vuran Erol Yarar yönetimindeki Hüseyin Pehlivan’ın kendisine ve misafirlerine yaptırdığı masajların federasyona fatura edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Son iki yılda çeşitli otellerdeki konaklamalar, yiyecek-içecek ve masaj için federasyon kasasından binlerce lira çıktı.

İnternet sitesi bu kadar olur mu?

Bu arada Federasyonunun resmi internet sitesine harcanan rakam dudak uçuklattı. Erol Yarar’ın aynı zamanda damadı olan yönetim kurulu üyesi Yusuf Zeytun’un yönetimindeki internet sitesine 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında tasarım ve mobil uygulama için 27 bin 140, web yazılım için 29 bin 500 lira ödendi. 2015 yılının Nisan ayında da mobil yazılım için 17 bin 700 lira harcama yapıldığı belirlendi.



ABD turunun maliyeti ne?

Federasyona fatura edilen tüm bu harcamalarla birlikte Erol Yarar ve Hüseyin Pehlivan’ın iki yıl önce kayak yarışlarını izlemek için gittikleri Amerika Birleşik Devletleri’nde ne kadar harcama yaptıkları da merak konusu oldu. Her fırsatta, “Rant sistemini bozduk” diyen Erol Yarar ve ekibinin, Türk yarışçının katılmadığı yarışlar için ABD’ye gitmesi o dönemde de tartışma konusu olmuştu. 

Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.