Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2011 16:21

Kaya seçim sonuçlarını değerlendirdi!..

Kaya seçim sonuçlarını değerlendirdi!..
12 Haziran'daki genel seçimlerde Erzurum'dan bir milletvekili çıkaran Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İl Başkanı Zekai Kaya, milletin iradesine saygılı olduklarını söyledi.

Erzurum Ajans- Yaklaşık iki aydır süren seçim maratonu, dün sona erdi. 408 bin 491 kişinin oy kullandığı Erzurum’da 54 bin 402 kişinin oyunu alan MHP, 24’üncü Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne listede ilk sırada yer alan Oktay Öztürk’ü gönderdi.

24’üncü Dönem milletvekili seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren MHP İl Başkanı Zekai Kaya, milletin iradesine saygılı olduklarını, seçim çalışması süresince gösterilen alakaya teşekkür ettiklerini söyledi.

Erzurumlular’ın MHP'ye tekrar muhalefet görevi verdiğini ifade eden Kaya, “Muhalefet görevimize kaldığımız yerden ama eskisinden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Eksiklikleri, yolsuzlukları dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz. Dünden daha çok muhalefet ederek, Erzurum’un hak ettiğini almasını sağlayacağız. Milletin daha çok desteğini almak için tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte yekvücut olacak ve mutlaka iktidar hedefiyle, önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.