Bölge Haber Girişi : 09 Ağustos 2010 15:48

Kavaz Erzurum birinci olmalı!..

Kavaz Erzurum birinci olmalı!..
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak ile İbrahim Kavaz, Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundular. Esnaf gezisinde vatandaşlarla sohbet eden vekiller, kahvehane toplantısı düzenleyerek halka hitap ettiler.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak ile İbrahim Kavaz, Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundular. Esnaf gezisinde vatandaşlarla sohbet eden vekiller, kahvehane toplantısı düzenleyerek halka hitap ettiler. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Gül ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği vekiller vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaştılar.

İlçeye gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, düzenlediği kahve toplantısında hükümetin çalışmalarını anlattı. İkinci üniversitenin Erzurum’a Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarından biri olacağına işaret eden Aksak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönlünde Erzurum’un ayrı bir yer tuttuğunu ve Erzurumluların da Başbakanı çok sevdiğini ifade etti.

Erzurum’un eğitim, sağlık ve turizm merkezi olacağının her fırsatta altını çizdiklerini söyleyen Muhyettin Aksak, gelinen noktada her üç alanda da büyük mesafeler kat edildiğini vurguladı.

Referandumla ilgili de açıklamalarda bulunan Aksak, “Bunlar millete gitmekten korkuyorlar. Hatta işi ileri götürüp, bir öğretim üyesinin oyuyla, bir esnafın oyu bir olur mu deme edepsizliğine kadar işi vardırıyorlar. Biz biliyoruz ki, bizim vatandaşımız herkesten daha sağduyuludur.” dedi.

KAVAZ: ERZURUM BİRİNCİ OLMALI

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz ise, Dadaşkent’te esnafları ziyaret etti. Erzurum’un referandumda ‘evet’ oyu ile birinci olacağını inandığını ifade eden Kavaz, Referandumun parti meselesi değil, milletin meselesi olduğunu söyledi. Özellikle gençler ve çocuklarla da yakından ilgilenen Kavaz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yaşanabilir, özgür bir ülke bırakmak arzusundayız.” ifadelerini kullandı.

Bu sırada bazı vatandaşlar da farklı siyasi görüşlere sahip olduklarını dile getirerek, demokrasi için ‘evet’ diyeceklerini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.