Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2009 13:19

Karyağdı esnafın işleri açıldı!..

Karyağdı esnafın işleri açıldı!..
Erzurum'da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı esnafın yüzünü güldürdü. Özellikle kışlık kıyafetlerin satışlarında patlama olduğunu belirten esnaf, bir haftada yaptıkları satışın bir ay boyunca yaptıkları satışlara denk olduğunu ifade etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı esnafın yüzünü güldürdü. Özellikle kışlık kıyafetlerin satışlarında patlama olduğunu belirten esnaf, bir haftada yaptıkları satışın bir ay boyunca yaptıkları satışlara denk olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin çoğunlukla gittikleri esnaf, kar yağışını beklediklerini ve kar’a kar gözüyle baktıklarını dile getiriyorlar. Kar yağışının ardından satışların gözle görülür oranda arttığını belirten esnaf, Uzun zamandır piyasada durgunluk vardı. Kar yağışı ile birlikte bir canlanma oldu. Müşteri potansiyelimiz ve satışlarımız bir hayli arttı. Özellikle dışarıdan gelen insanlar yani Erzurum’un soğuk havasına alışkın olmayan öğrenciler, satışlar konusunda bizim yüzümüzü bir hayli güldürdü. Yani öğrencilerin sevmedikleri soğuklar ve kar yağışı bize uğur getirdi” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.