Medya Haber Girişi : 31 Mayıs 2017 18:15

Kartv'de fenomen rüzgarı

Kartv'de fenomen rüzgarı
İlk olarak Erzurum'un yerel televizyonu Kanal 25'te ekranlara gelen ve bu yıl 14. yılını dolduran Tansiyon programı ramazan aylarının aranan programı oldu.
Erzurumajans-İlk olarak Erzurum'un yerel televizyonu Kanal 25'te ekranlara gelen ve bu yıl 14. yılını dolduran Tansiyon programı ramazan aylarının aranan programı oldu.

Bu yılda Aziziye Belediyesinin destekleriyle internet ortamında yayınlanan Tansiyon Programı yine her kesimin favori programı olmaya aday. Ramazan aylarında iftar öncesi ve sonrası yaptığı programlarla 7'den 70'e herkesin fenomeni olan Salih Yalçın "Tansiyon" programı ile yine evlerinize konuk olacak.

Salih Yalçın'ın 2003 yılından bu yana Ramazan aylarında ekranlara taşıdığı program bu yılda www.kartv.net isimli internet portalında yayınlanıyor. Ramazan ayının ilk günlerinden beri yayınlanan program adeta reytingleri alt üst ediyor. On binlerce takipçisi olan program 7'den 70'e her kesimin ilgisini görüyor.

Erzurum kültürünü en iyi şekilde yansıtmanın gayretinde olduğunu söyleyen program sunucusu Salih Yalçın, Ramazan ayında kentin farklı yerlerinde vatandaşın nabzını tutacaklarını hatırlattı. Daha şimdiden program konusunda halkımızın ilgisini hissetmeye başladıklarını söyleyen Yalçın, "Tansiyon programına 2003 yılında başladım bu yılla birlikte 14.yıl oluyor nasip olursa. Öyle bir program olsun ki her şey içinde var olsun, ramazana has mizah olsun, kültür olsun, müzik olsun, eğlence olsun, fıkra, Erzurum lehçeleri ve deyimleri olsun, güldürürken bile tarihin derinliklerinde kaybolan Erzurum'un kokusu bu programda hissedilsin istedim. Programımı bu kez de internet sitemiz www.kartv.net'den yayınlama kararı aldık. İlk günlerden de gördük ki yerel tv lerden çok daha fazla takipçiye ulaşıyoruz " dedi.

Başarısının sırrının halktan biri olarak ve aynı kültürü yaşayıp, yaşatmak kaygısına bağlayan Yalçın, "Bu yıl ki programlarımızda PTT birinci ligine çıkan Erzurumspor ve Erzurum'un termal turizm alanında adını kanıtlamış Aziziye ilçemizin tanıtımlarına yer vereceğiz. Termal tesislerimizin sağlık açısından öneminin yanı sıra ilçenin diğer güzelliklerini de anlatmaya gayret göstereceğiz. Programımda reyting kaygısı olmadan kültürel değerlerimizi, bizi biz yapan zenginliklerimizi ortaya çıkarıp yaşatmaya çalışıyorum. Amacımız güldürürken, eğlendirirken düşündürmek. Tansiyon tansiyonda yok yok inanın, mesela ben canlı şarkı, türkü, ilahi, şiir okuyorum ve mikrofonu uzattıklarıma da okutturuyorum ister istemez ücretsiz olan bir tebessüm bir güler yüz meydana gelmiş oluyor" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.