Medya Haber Girişi : 02 Ocak 2018 20:30

Kardan Adam, sezonu açıyor

Kardan Adam, sezonu açıyor
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Salih Yalçın'ın yaptığı ekranların renkli programı Kardan Adam yeni sezona hafta sonu merhaba diyor.
Erzurumajans-Yapımcılığını ve sunuculuğunu Salih Yalçın'ın yaptığı ekranların renkli programı Kardan Adam yeni sezona hafta sonu merhaba diyor. 

Ürettiği magazin ve haber içerikleriyle ulusal televizyonlarda ve sosyal medyada büyük ses getiren Salih Yalçın, geçmiş yıllarda Kardelen Tv, Doğu Tv ve Kanal 25'te yayınlanan Kardan Adam programını Kartv.net sitesinde yayınlayacak.

Program, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda Kartv.net'in Youtube, Twitter, Facebook ve web adreslerinden izleyiciyle buluşacak.

Program yapımcısı ve sunucusu Salih Yalçın konuya ilişkin şunları söyledi:"14 yıldır yapmış olduğum bu programla Erzurum'un sahip olduğu kış turizmi potansiyelini Türkiye'ye tanıtmayı amaçladım. Kısıtlı bütçelerle, kısıtlı imkanlarla ve çeşitli engellerle karşı karşıya kaldığım 14 yıllık süreçte en büyük destekçim izleyiciler oldu. Onların istek ve arzuları benim istek ve arzularımı perçinledi ve zorluklara göğüs gerip programlarımı kararlılıkla sürdürmemi sağladı. Erzurum halkına çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu Palandöken Kayak Merkezinden çekimlerle sezona merhaba diyeceğiz, tüm izleyicilerimizi Kartv.net'in internet ve sosyal medya hesaplarına bekliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.