Siyaset Haber Girişi : 28 Ocak 2018 22:30

Karataş: Gezmediğimiz bucak, görmediğimiz vatandaş kalmayacak

Karataş: Gezmediğimiz bucak, görmediğimiz vatandaş kalmayacak
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş Aziziye İlçesi Tebricik Köyünde istişare toplantısı düzenledi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş Aziziye İlçesi Tebricik Köyünde istişare toplantısı düzenledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye İlçe Başkanı Murat Karataş'ın da katıldığı istişare toplantısında köy halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan İl Başkanı Naim Karataş, partisinin çalışmalarından bahsetti.

Karataş, düzenli olarak istişare toplantıları tertiplediklerini dile getirerek, "Gezmediğimiz bucak, görmediğimiz vatandaş kalmayacaktır. Amacımız halkımızın karşı karşıya olduğu sorunları öğrenip bu sorunları her platformda dile getirmektir" dedi.

Erzurum'da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara adım adım yürüdüğünü söyleyen Karataş, "Mahalli idare seçimleri ve genel seçimler için partimizin olağan üstü başarı kaydedecek bir aksiyon ortaya koymaktadır. Tüm ilçe teşkilatlarımız bu doğrultuda çeşitli çalışmalar sergilemektedir. Bizler göreve geldiğimiz günden buyana birlik ve bütünlüğümüze zarar verecek her türlü zehirli sözlere kulaklarımızı kapatıp, birliğimizi ve bütünlüğümüzü pekiştirerek; yorulmaya vaktimiz yok misyonu ile tüm varlığımızla partimizi iktidara taşıyacak gayreti ve çabayı ortaya koyduk. Hemşehrilerimizin bu çalışmalarımıza kayıtsız kalmayacağına olan inancımız sonsuzdur. Nitekim bugüne kadar bütün ilçelerimizde düzenlemiş olduğumuz istişare toplantılarında, vatandaşlarımızın partimize yönelik teveccühleri bizlere göstermiştir ki Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar yürüyüşü artık durdurulamaz bir boyuta ulaşmıştır" diye konuştu.

Halkın Milliyetçi Hareket Partisi’nden beklentilerinin farkında olduklarını ve Erzurum halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu, kaydeden Karataş şu açıklamalarda bulundu:

"Milletçe yaşamış olduğumuz bu zorlu süreçte Milliyetçi Hareket Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anlamda partimiz necip milletimizi hak ettiği huzura kavuşturacak her türlü fedakarlığa hazırdır. Nitekim sayın genel başkanımızın ortaya koyduğu "önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" anlayışı, milletimize vermiş olduğumuz değerin ve önemim bir ifadesidir. Türk milleti tarihin her döneminde pek çok şer odaklarıyla mücadele vermiş ve emperyal güçlerin tertipledikleri her türlü kirli oyunu bozmaya muktedir olmuştur. Bugün dış güçlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin milletimize yönelik ortaya koydukları kirli senoryoları bozacak bir güce sahip olan Milliyetçi Hareket Partisi tüm dinamiklerini harekete geçirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden buyana memleket meselesi olduğunda hiç bir hesap yapmadan, bu milletin birliği için, temiz geleceği için hayatını ortaya koyan bir siyasi geleneğe sahiptir. Geçmişte şehitler verdiğimiz günlerde dahi tek hesap yapmadık. Bizim tek hesabımız vardır, o da devletin yüceliği, milletin birliği ve bekasıdır." Afrin operasyonuna da deyinen il başkanı Naim Karataş "Zeytin Dalı" operasyonuna yönelik şunları söyledi: "Afrin operasyonu ülkemiz için hayati bir öneme sahip olup, Türk milletinin yaşam kaynağıdır. Afrin'den çekilmek, milletimizin yaşam hakkını kaybetmesi anlamına gelir. Mehmetciklerimiz şehit düşerken operasyonu eleştirip, "Coğrafyamız" yanıyor diyen aydın müsvetelerinin bilmesi gerekiyor ki, Türk askeri Afrin'e adalet götürmüş,namus ve iffet tanımayan zalimlere Türk'ün tokadını vurmuştur. Nitekim Afrin halkı askerimizi kucaklayıp, bağrına basmıştır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.