Medya Haber Girişi : 05 Şubat 2018 17:00

Karasu ve Eti’den EGC’ye ziyaret

Karasu ve Eti’den EGC’ye ziyaret
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni (EGC) ziyaretler devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni (EGC) ziyaretler devam ediyor. Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu ve Erzurum PTT Başmüdürü Kamil Eti, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karasu ve Eti, EGC Başkanı Metin Barlak ve Yönetim Kurulu’na başarı dileklerini iletti.

MEDYA KURULUŞLARINA KREDİ ÇAĞRISI

EGC’ye günün ilk ziyaretini Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu gerçekleştirdi. Beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte EGC’ye konuk olan Başkan Karasu, Barlak ve yönetimini tebrik etmekle kalmadı, medya kuruluşlarına özel bir de çağrıda bulundu. Erzurum’daki medya kuruluşlarının Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin sunduğu kredi desteklerinden çok cazip şartlarla istifade edebileceğinin altını çizen Karasu, “50 bin liradan başlayıp 500 bin liraya kadar değişen tutarlarda kredi desteği sağlıyoruz. Bu fırsatlardan Erzurum’daki medya kuruluşlarının da faydalanmasını çok isteriz” diye konuştu.



ERZURUM’A ÖZEL YATIRIMLAR VAR

Öte yandan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin bir sonraki konuğu ise, PTT Erzurum Başmüdürü Kamil Eti oldu. Kutlama ziyaretinde bulunmak için geldiği EGC’de, kurumun çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler de aktaran Başmüdür Eti, “Halkımıza en kaliteli hizmeti en kısa sürede verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Erzurum’a yeni yatırımlar kazandırmak gibi ayrıca özel proje ve planlarımız da var” dedi.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak da, nazik ziyaretlerinden dolayı Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu ve PTT Erzurum Başmüdürü Kamil Eti’ye teşekkür etti. Konuklar daha sonra EGC yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.