Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2014 00:52

Karakuş'tan Taşkesenligil'e kutlama

Karakuş'tan Taşkesenligil'e kutlama
Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i başarısından dolayı kutlarken, Erzurum'un faal lisanslı sporcu sayısı ve tesis bakımından Türkiye'nin en önde gelen illerinden biri olmasının büyük avantaj olduğunu söyledi.

Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Karakuş, Erzurum GHSİM'nin çalışmaları hakkında Taşkesenligil'den bilgi aldı. Taşkesenligil, Erzurum'da 500'e yakın personelle gençliğe ve spora hizmet veren bir kuruluş olduklarının altını çizerek, 43 spor branşında faal olarak hizmet verdiklerini söyledi. GHSİM Müdürü Taşkesenligil, Erzurum'un 41 bin lisanslı sporcu sayısı ile nüfus yoğunluğu bakımından ilk üçte yer aldığını belirterek, 16 bin faal sporcunun da şu anda spor yaptığını ve bunların bir çoğunun bireysel ve takım sporlarında yarıştığını söyledi. Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i başarısından dolayı kutlarken, böylesine zengin spor tesisi ve sporcusu bulunan ilde görev yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Karakuş, Erzurum'da tüm kurum ve kuruluşların ortak paydasının insan odaklı olduğunu belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu kadar faal konumda olması bizleri çok mutlu etmiştir" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.