Medya Haber Girişi : 26 Eylül 2014 15:29

Kampüsün Sesi Gazetesi'nin 3. sayısı çıktı

Kampüsün Sesi Gazetesi'nin 3. sayısı çıktı
Öğrencinin sesi olmak amacıyla yola çıkan Kampüsün Sesi Gazetesi'nin üçüncü sayısı çıktı.
Erzurumajans-Öğrencinin sesi olmak amacıyla yola çıkan Kampüsün Sesi Gazetesi'nin üçüncü sayısı çıktı.

Atatürk Üniversitesi kampüsünde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan Kampüsün Sesi Gazetesi'nin yanında ayrıca kahve ikramında da bulunuldu.

Öğrenciler, kahveye yoğun ilgi gösterirken, ayrıca Kampüsün Sesi Gazetesi'nin her haberini dikkatlice okudu. Geçen sezon 2 sayı olarak çıkan Kampüsün Sesi Gazetesi, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında ise üçüncü sayısını çıkardı. Aylık olarak çıkan gazetede, öğrencilerin ilgisini çekecek konuların yer alması ise dikkat çekiyor.

Ücretsiz kahve ve gazete dağıtımı etkinliğinde hazır bulunan Kampüsün Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kağan Alparslan Çakır, öğrencinin sesi olmaya devam edeceklerini söyledi. İleriki sayılarda üniversite öğrencileri ile ilgili daha güzel projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Çakır, öğrencilerin Kampüsün Sesi Gazetesi'ne yoğun ilgi göstermesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Atatürk Üniversitesi'nde üniversite yönetiminden bağımsız bir gazetenin olmayışının büyük bir açık olduğuna dikkat çeken Çakır, batıdaki ismi duyulmuş üniversitelerin çoğunda öğrencilerin bağımsız gazete çıkarttığını dile getirdi. Çakır, "Bu yıl inşallah daha güzel haberlerle öğrenci arkadaşlarımızın sesi olmaya çalışacağız. Gazete olarak hiçbir siyasi yapıya bağlı değiliz. Her kesimden öğrenciler sıkıntılarını bizlere anlatabilirler. Amacımız, üniversitemizde güzel projelerin haberini yapmak, eleştirilecek konuları ise eleştirmek. Biz kesinlikle muhalif gazetecilik yapmayacağız, eleştirel gazetecilik yapacağız" diye konuştu.

Kampüsün Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kadir Burak Yıldırım ise, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının Atatürk Üniversitesi ailesine hayırlı olmasını diledi. Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak'a teşekkür eden Yıldırım, bu yıl öğrenciler için üniversitede her şeyin farklı olacağına inandıklarını belirtti. Yıldırım, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.