Erzurum Haber Girişi : 08 Şubat 2018 14:30

Kalkınma Ajansları Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı yapıldı

Kalkınma Ajansları Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı yapıldı
Kalkınma Bakanlığı’nın koordinasyonunda Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’ nın ev sahipliğinde düzenlenen 'Kalkınma Ajansları Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı' Erzurum’da gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Kalkınma Bakanlığı’nın koordinasyonunda Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’ nın ev sahipliğinde düzenlenen ‘’Kalkınma Ajansları Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı’’ Erzurum’da gerçekleştirildi. 

08-09 Şubat tarihlerinde iki gün süresince düzenlenecek olan toplantılar kapsamında; Kalkınma Ajanslarının 2018 yılı Çalışma Programları, ‘’Sonuç Odaklı Programlar’’ ve Çalışma Konuları Genel değerlendirmeleri, 11. Kalkınma Planı hazırlıkları, Ajans mevzuat değişiklikleri, Savunma Sanayi konusunda muhtemel işbirlikleri genel olarak değerlendirilecek.

Palandöken Kış Sporları Merkezi’nde düzenlenen programın açılışına; Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatih Hasdemir, Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürü Ömer Bilen. Bakanlık Daire Başkanları, 26 Kalkınma Ajansı’nın Genel Sekreteri ve Ajans çalışanları katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.