Erzurum Haber Girişi : 08 Kasım 2017 19:30

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı toplantısı düzenlendi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı toplantısı düzenlendi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla il teknik kurul toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla il teknik kurul toplantısı yapıldı.

Palandöken Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, ASP İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şükran Gökdaş, ASP Şube Müdürü Cevat Çimen, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, kadın hizmetleri konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, 2017- 2020 yıllarını kapsayan il eylem planının kurumlar arası koordinasyon açısından önemine değindi.

İlbaş, il eylem planı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına düşen görevlerin yerine getirilmesinin, kadına yönelik şiddeti önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nde görevli Sosyolog Münteha Aydın ise eylem planı kapsamında oluşturulan 2017 faaliyet planı hakkında kamu kurum ve kuruluşlarının üzerine düşen görevleri yerine getirip getirmediğini ve 2018 yıllık faaliyet planının oluşturulması konusunda sunum yaptı.

Konuşmaların ardından kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri teknik kurul hakkındaki görev dağılımı konusunda bilgi paylaşımında bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.