Magazin Haber Girişi : 12 Eylül 2014 13:07

Kaçmaz ailesinin mutlu günü

Kaçmaz ailesinin mutlu günü
Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'ın futbolcu olan kardeşi Muhammet Kaçmaz, evli futbolcular kervanına katıldı.
Erzurumajans-Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'ın futbolcu olan kardeşi Muhammet Kaçmaz, evli futbolcular kervanına katıldı.

Erzurum Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, futbolcu olan kardeşi Muhammet Kaçmaz'ı evlendirdi. İdmanocağı Belediyespor'da yıllarca top koşturan genç futbolcu Muhammet Kaçmaz, Zirve Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah ve düğün merasimi ile dünya evine girerek hayatını Elif Kaçmaz ile birleştirdi. Genç çiftin yakınları düğüne büyük bir ilgi gösterirken, Köksal Kaçmaz-Dilek Kaçmaz çifti de gece boyunca düğüne katılan konuklarla yakından ilgilendi. Kardeşinin mürüvvetini görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, düğüne katılan davetlilere teşekkür etti. Düğüne katılan davetliler orkestranın seslendirdiği parçalarla kurtlarını döküp, halay çekti. Düğün takı töreni ve pasta kesimi ile sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.