Bölge Haber Girişi : 17 Ağustos 2010 00:39

Judocular ter döktü!..

Judocular ter döktü!..
Judo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 1.ve 2. Dan sınavları hafta sonu Erzurum'da yapıldı.

Erzurum Ajans-Judo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 1.ve 2. Dan sınavları hafta sonu Erzurum’da yapıldı.

Judo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Birinci ve İkinci Judo Dan Sınavları Cumartesi ve Pazar günü Şükrüpaşa Semtindeki Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Federasyondan gelen yetkililer yönetiminde yapılan Judo Dan sınavlarına Türkiye’nin değişik illerinden 40 dolayında judocu katıldı. Yakutiye Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 1. ve 2. Dan Sınavlarının ilk gününde hazırlık çalışmaları ve antrenman programları yapılırken, ikinci günde adaylar hünerlerini sergileyerek sınavlarda başarılı olmaya çalıştılar. Sınavlara Erzurum’dan da çok sayıda isim katıldı. Oldukça çekişmeli geçen judo 1. ve 2. Dan sınavlarını çok sayıda seyirci izlerken, bayan ve erkek sporcular kıyasıya bir mücadele verdiler.

BİRİNCİ KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU BAŞLADI

Bu arada Erzurum’da yapılan Judo Dan Sınavlarının ardından, Birinci Kademe Antrenörlük Kursu başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Kamp Merkezi’de yapılan kursa 30’un üzerinde kursiyer katılıyor. Federasyondan gelen uzmanlar ve Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlileri, kursa katılan, kursiyerlere eğitim veriyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.