İlçeler Haber Girişi : 13 Şubat 2020 22:15

Jandarma ve Polis'ten ortak uygulama

Jandarma ve Polis'ten ortak uygulama
Erzurum İl Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Köprüköy ve Horasan ilçeleri uygulama noktasında trafik birimlerince uygulama yapıldı.
Erzurumajans-Horasan Jandarma ekiplerinden “Tek Bir ‘Klik’ Sesiyle Sevdiğiniz Tüm Sesleri Duymaya Devam Edin’’ uygulaması yapıldı. Erzurum’un Horasan ilçesinde jandarma ekipleri direksiyon başında cep telefonu kullanan ve emniyet kemeri takmayanlara yönelik denetim yaptı.

Türkiye genelinde “Tek Bir ‘Klik’ Sesiyle Sevdiğiniz Tüm Sesleri Duymaya Devam Edin’’ sloganı ile uygulanan trafik uygulaması kapsamında, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Horasan İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Dellal-Horasan-Ağrı karayolu Dellal jandarma karakolu kontrol noktasında tek yönlü denetim yaptı. Uygulamada yolcu taşıyan araçlar başta olmak üzere çok sayıda araç denetlendi.

Seyir halindeyken direksiyon başında cep telefonu kullanan sürücülere 288 lira, emniyet kemeri takmayan sürücülere ise 132 lira cezai işlem uygulandı.

Emniyet kemerlerini takan ve trafikte cep telefonu kullanmayan sürücüler ise ekipler tarafından tebrik edildi.



Köprüköy’de Jandarma ve Polis ortak trafik uygulaması yaptı

Erzurum İl Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Köprüköy ilçesi uygulama noktasında trafik birimlerince uygulama yapıldı.

Erzurum’un Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ve Köprüköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince Köprüköy ilçesi girişinde bulunan uygulama noktasında emniyet kemeri ve cep telefonu uygulaması yapan trafik ekipleri sürücülere emniyet kemeri kullanımı hakkında broşür dağıttılar.

Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ve Köprüköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince yapılan uygulamada trafik ekipleri yapılan uygulamanın sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyahat gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla olduğunu ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.