Siyaset Haber Girişi : 05 Şubat 2018 17:30

İYİ Parti Erzurum Kurucu Üyeleri ve İl Başkanlık Divanı Belli Oldu

İYİ Parti Erzurum Kurucu Üyeleri ve İl Başkanlık Divanı Belli Oldu
Erzurum'da aylardır beklenen İYİ Parti Kurucu Üyeleri ve İl Yönetimi belli oldu.
Erzurumajans-Aylardır beklenen İYİ Parti Erzurum İl Kurucu Üyeleri ve Başkanlık Divanı görev dağılımı belli oldu.

5 Şubat 2018 Pazar günü İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda yapılan tanışma ve istişare toplantısı ile görevlerine başlayan kurucu üyeler ve il başkanlık divanı, Erzurum ve bölgeye dair problemler konusunda çalışma grupları oluşturulması ve sahada yapılacaklar hakkında kararlar alarak hızlı bir start verdi.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gerek Erzurum'un kentsel, gerekse kültürel ve ekonomik sorunları hakkında oluşturacağımız çalışma grupları ile kurucu üyelerimizin il başkan yardımcılarımıza kendi branşlarında her türlü desteği vermesini bekliyorum. Bu yapacağımız çalışmaların özetini Genel Merkezimiz ile de paylaşıp, Erzurum'un sorunlarını üst perdeden yetkili mercilere ulaştırarak çözmeyi planlıyoruz." 

Saha çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Kurucu İl Başkanı Dumlu, kadın üyelerden çok daha fazla çalışmalarını istedi ve Genel Başkan Meral Akşener'in öncülüğünde her geçen gün büyüyen bu hareketin bir 'kadınlar hareketi' olduğunu vurguladı. 

Toplantı gündemini tamamlayarak aile fotoğrafı çektiren İYİ Parti Erzurum il yöneticileri, Genel Başkan Meral Akşener'in Erzurum il binası açılışı için gerçekleştirmeyi planladığı gezi programı üzerinde çalışmalarına başladı.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halil karakaş 01 Ocak 1970 02:00

    Eski mhp li olarak simdi ise partim iyi parti erzurumluyum izmir tornavida yaşıyorum emekliyi m erzurum belediye başkan adayı mahmut uykusuz la irtibata geçilmesi bence daha isabet ve güçlü aday olur eski belediye başkanı mhp 'den belediye başkanlığı yaptı cep 05389757761

  • Evren 01 Ocak 1970 02:00

    Önyargıyla bütünleşmiş böylesi bir korku, İYİ Parti muhalefeti akp partizanlarına anca bu denli yakışabilirdi. 200 250 oy alır diyen fikirsizler bence sizler bu haberin fotoğrafını saklayın bir gün bakıp

  • rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Siyaset ilginç bir alandır. Başlarsınız, ilerler ve zirve yaparsınız. Uzun soluklu emek ve sabır isteyen bir çalışma gerektirir. Bazende başlarsınız, ve bitersiniz. Siyaset sahnesinde esameniz okunmaz. Bu fotoğrafı iyi saklayın. Başlayıp bitirenler kervanı olarak tarihe geçecekler. Birgün bir kahvede siyaset aleyhine konuşma yapan birini görürseniz emin olun o konuşmacı bu karede yer alanlardan biridir.

  • semih kirci 01 Ocak 1970 02:00

    erzurum dan alacağı oy 67 × es dost yani 2 veya 3 oda takriben 200 250