Siyaset Haber Girişi : 21 Ocak 2019 18:30

İşte MHP'nin Erzurum ilçe adayları...

İşte MHP'nin Erzurum ilçe adayları...
MHP Erzurum'da sadece İspir ve Uzundere'de aday gösterecek. MHP Genel Merkezi, İspir Adayı olarak Ahmet Coşkun'u, Uzundere adayı olarak ise Hilmi Aktoprak'ı açıklandı.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde bugün kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. 4 il olmak üzere toplamda 200 adayın ismi belirlendi.

MHP  Erzurum'da sadece İspir ve Uzundere'de aday gösterecek. MHP Genel Merkezi,  İspir Adayı olarak Ahmet Coşkun'u, Uzundere adayı  olarak ise Hilmi Aktoprak'ı açıkladı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Allah akıl fikir versin... Erzurumda chp veya pkk nın kazanma şansı sıfır. Neden ittifak yapıldı bırakın insanlar akp veya MHP kimin adayını istiyorsa ona oy versinler. Bunun bir izahati yok...