Bölge Haber Girişi : 24 Temmuz 2010 03:16

İşte Erdoğan'ın miting programı!..

İşte Erdoğan'ın miting programı!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum sürecindeki programı netleşmeye başladı.

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum sürecindeki programı netleşmeye başladı. Başbakan Erdoğan, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde pazar günleri programa katılacak. Erdoğan, referandum kapsamında Diyarbakır, Van, Şanlıurfa gibi illere ise eylül ayı başında gidecek.

Referandum kapsamında ilk programına yarın Bingöl'den başlayacak olan Erdoğan, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Balıkesir, Kütahya, Adana, Hatay, Denizli, Antalya, İzmir, Rize, Kayseri, Çorum, Kahramanmaraş, Samsun, Tokat, Ankara, Van, Diyarbakır, İstanbul, Şanlıurfa, Bursa, Trabzon, Konya, Hakkari, Gaziantep, Samsun, Manisa, Erzurum gibi şehirleri ziyaret edecek.

Hafta sonunu Bingöl, Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da geçirecek olan Erdoğan, pazartesi günü AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık edecek. Salı günü ise Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak olanan İngiltere Başbakanı ile bir araya gelecek.

Önümüzdeki hafta da Balıkesir, Kütahya, Adana ve Hatay'a gidecek Erdoğan, Yüksek Askeri Şura'dan dolayı referandum programına kısa bir ara verecek.

Başbakan Erdoğan, Ramazan ayının ilk günü memleketi Rize'de programa katılacak. Başbakan Erdoğan'ın Van, Diyarbakır ve Şanlıurfa gibi illere eylül ayı başında gidecek

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.