Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2017 17:15

İstanbulspor - BB. Erzurumspor dostluğu

İstanbulspor - BB. Erzurumspor dostluğu
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, onuruna yemek verdi.
Erzurumajans-İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, onuruna yemek verdi. 

Pazar günü oynanacak İstanbulspor- B.B.Erzurumspor karşılaşması öncesi Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ile bir araya gelen İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, "Cenabı Hak çıktığınız bu yolda her iki güzide takımımız için başarılı ve sağlıklı bir şekilde yol almanızda yardımcınız olsun. Sahada her şeyden önce dostluk, kardeşlik ve centilmen kazansın" dedi.

İKİ KULÜP BAŞKANI'NDAN 'CENTİLMENLİK KAZANSIN' 

Pazar günü Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumda B.B.Erzurumsporlu taraftarlara yer ayrıldığını ifade eden İstanbulspor Kulüp Başkanı Sarıalioğlu, "Stad kapasitemiz çerçevesinde Erzurumspor taraftarlarımıza 217 koltuk sayısının yanı sıra aileleri ile birlikte gelecek olan misafirlerimizi de yan tribüne alarak misafirperverliğimizle karşılayacağız. B.B. Erzurumspor'un değerli yöneticilerini Pazar sabahı kahvaltıda bir araya gelerek, müsabakanın her iki takım arasında centilmence geçmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum" 

B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ise, İstanbulspor Kulüp Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'na Erzurumspor Kulübü adına nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Her iki takımın ve taraftarlarımızın sahada centilmenlik sevgisi içinde 90 dakika güzel futbolla taçlanması adına İstanbulspor Kulübünün değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.