Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Aralık 2015 17:04

İstanbul'da Winterfest Erzurum 2015 coşkusu

İstanbul'da Winterfest Erzurum 2015 coşkusu
Winterfest Erzurum 2015 etkinliklerinin İstanbul lansmanında Taksim'de Erzurum rüzgarı esti.

Erzurumajans-Winterfest Erzurum 2015 etkinliklerinin İstanbul lansmanında Taksim'de Erzurum rüzgarı esti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in şehir ve ülke tanıtımına yönelik projesi olan Kış Festivali, bu yıl meyvesini verdi. 


Bu sene metropol şehir İstanbul'dan start verilen Winterfest Erzurum 2015 kapsamında Taksim semtindeki Galatasaray Lisesi önüne platform kuruldu. Erzurum; burada bütün turizm değerleriyle yerli ve yabancı turistlerle İstanbullulara tanıtıldı. Kış turizm merkezi ve kar temalı Kar Küresi; Taksim'de eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Erzurum Türküleriyle halay çeken İstanbullular, Winterfest Erzurum'u Kar Küresi vasıtasıyla sosyal medyaya taşıdı. 


Vatandaşların yanı sıra ulusal medyanın da yoğun ilgi gösterdiği Kar Küresi'nin önünde şehir sakinleri halaylar çekti. Erzurum derneklerinin de iştirak ettiği Winterfest Erzurum'da şehrin turizm figürleri kesme şeker ve demli çay eşliğinde kadayıf dolması dağıtıldı. AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Taksim'de medya mensupları ve İstanbullulara kentteki kayak merkezleri, EYOWF 2017 ile şehrin tarihi ve turistik değerlerini anlattı. Winterfest Erzurum 2015 etkinliklerinin İstanbul ayağı renkli görüntülere sahne oldu. İstanbullularla gurbetteki Dadaşlar, Taksim'deki söz konusu etkinlikler ve ikramlardan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.