Spor Haber Girişi : 26 Şubat 2017 16:00

İstanbul'da olaylı maç

İstanbul'da olaylı maç
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren İstanbulsporErzurumspor maçı öncesi istenmeyen olaylar çıktı.
Erzurumajans-Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren İstanbulsporErzurumspor maçı öncesi istenmeyen olaylar çıktı. 

Biletsiz taraftarlar itfaiye kapısını kırarak sahaya girince dev büyük olaylar çıktı. Erzurumspor taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği müsabakada seyircilerin dışarı bir türlü çıkarılamamasının ardından 13:30'da başlaması gereken mücadele 14:00'e alındı. Stat dışındaki taraftarlar ise inşaatlara çıkarak maçı buradan izlemek zorunda kaldılar. 

ERZURUMSPOR BAŞKANI FENALIK GEÇİRDİ

Olaylar sırasında yüzüne darbe alan BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan fenalık geçirdi.

Mavi beyazlı taraftarlar stadın boş olduğunu ve kendilerine yetecek yer olduğunu belirterek girmek isteseler de İstanbulspor Yönetimi ve emniyet bunu kabul etmedi. Bazı taraftarlar ise biletleri olduğu halde giremediklerini ifade ettiler. Stada giremeyen bazı taraftarlar maçı çevredeki inşaatların üstünde izledi. Karşılaşma bu olaylar nedeniyle geç başladı.

İstanbulspor - Erzurumspor maçı neden geç başladı?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan maçta İstanbulspor - Erzurumspor maçı saat 13:30'ta başlaması gerekirken, çıkan olaylar nedeniyle gecikmeli olarak saat 14:00'te başladı. Karşılaşma öncesi Erzurumsporlu taraftarlar polis kontrolü eşliğinde stada girmek isterken, bu sırada kimlik kontrolü yapılınca Erzurum doğumlu vatandaşlar stada alınmadı. Biletleri olmasına rağmen stada alınmayan Erzurumspor doğumlu taraftarlar bu kez itfaiye kapısını kırarak stada giriş yapınca büyük olaylar çıktı ve maç yarım saat gecikmeyle başladı.  Kaynak: BB Erzurumspor maçında olay çıktı 

Kaynak: Futbol Arena
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KENAN GENÇ 01 Ocak 1970 02:00

    geçmiş olsun sayım değerli başkanım.tüm erzurum camiasına sesleniyorum başkanın düştüğü bu trajedik durum dan çok ama çok etkilendim.ve duygulandım.böyle başkanlara sonsuza dek sahip çıkmalı çünkü takımı adına kendini feda eden bir başkan.birde istanbul.izmir ,ankara gibi şehirlerde olan maçlarımızı daha büyük stadyumlara verilmesini istiyorum gerek federasyon nezninde gerekse yönetim olarak çalışmalar yapılması daha doğru olur. çünkü gurbetçi taraftarlarımız çok mağdur oluyorlar.

  • AB 01 Ocak 1970 02:00

    Bir kez daha gördükki Erzurumun gerçekten sahibi yok TFF vermiş olduğu seyirci kapasitesinin üzerinde seyirci geleceğini Mardinli bir vatandaşa sorsan söylerdi. Bu memelektin insanına yazık gerçekten yazık