Magazin Haber Girişi : 12 Haziran 2019 11:30

İstanbul seçimlerine Fırfırik damgası!

İstanbul seçimlerine Fırfırik damgası!
Erzurum’da yayınlanan Fırfırik Mizah Dergisi, Haziran ayı sayısında kamuoyunu günlerdir meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini de gündemine aldı.
Erzurumajans-Erzurum’da yayınlanan Fırfırik Mizah Dergisi, Haziran ayı sayısında kamuoyunu günlerdir meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini de gündemine aldı.



Vedat Refayeli’nin sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptığı Fırfırik’in Haziran sayısı çıktı. Şehrin güncel meselelerinin ironik bir dille ele alındığı Haziran sayısında ülke kamuoyunu meşgul eden gündeme de yer verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini değerlendiren Fırfırik, konuyu mizahi şekilde işledi.



Kapakta da bu konuya yer veren Fırfırik, yine yerel yöneticileri de malzeme yaptı. Spora da el atan dergide yine Farfaruk abiden bumbalar, Baldodak Heyro ve Kolombo Orhan köşeleri de yeraldı. ‘’Ortadoğu ve balkanların tek mizah gazetesi’’ sloganı ile 16 yıldan beridir Erzurum’da yayın hayatını sürdüren Fırfırik’e esprileri ile Selahattin Şener, Murat Balkuş ve Zafer Taş katkıda bulunan isimler. Aylığı 10 liradan atılan dergi Erzurum’da günlük yayınlanan Bölge gazetesi PUSULA’nın okuyucularına ek olarak veriliyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ÇOK ŞÜKÜR ERZURUMLUYUM GURURLUYUM 01 Ocak 1970 02:00

    Misafir ali Allahtan misafirsin Defolup gideceksin Biz dışardan geleni krallar gibi karşılar saygıda ikramda sınırımız yoktur Lakin senin gibi düz beyinli nankörler Erzurumlunun iyi niyetini gasp eder Erzurum sayesinde mal mülk makam sahibi olur defolup gidince Erzurum insanına hakaret eder.Ama biz gittiğimiz yerde aynı saygıyı hürmeti görmeyiz.çünkü siz sadece kendinizi menfaatinizi düşünen insanlarsınız..Bu bizim makus talihimizdir.Sen ve senin gibi zihniyet sahiplerine Hakkımız haram zıkkım olsun.Bizim DNA mızda İNSANLIK..sende NANKÖR lük var aradaki fark bu...

  • Misafir Aliye hitafen 01 Ocak 1970 02:00

    Bu mizah dergisinin anlayışını bir Erzurumlu olarak kabul etmiyorum ama senin gibi güzel ve kadim olan şehrimizde zoraki misafir olmasını ise hiç kabullenemiyorum ya sen ne kadar cahil bir insansın genelleme sadece gerikalmış insanların yaptığı bir davranıştır bu nu halen anlayamadın mı moron

  • Misafir ali 01 Ocak 1970 02:00

    Mizah dergisi bile bu sehrin ne kadar cahil,yobaz ve kaba bir sehir oldugunun kaniti.cehaletin ve yobazligin diz boyu oldugu sehir erzurum.allahtan bu sehirde sadece misafirim.

  • Misafir iki 01 Ocak 1970 02:00

    Birileri bu şehir için bir zahmet içerisine giriyor az yada çok bazı değerleri hatırlatıp birilerini birazda olsa eleştirme cesareti gösteriyor. 10 seneden fazla oldu fırfırik çıkarılmaya başlayalı bu kadar zaman memlekette yazılı basın alanında mizah anlayışını geliştirmek için fırfırik yapımcıları dışında birileri çıktı emek harcadı zahmet çekti sabır gösterdiler de biz mi görmedik?

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Kesinlikle Erzurum u temsil etmeyen bir mizah anlayışı.... Gayri ahlaki resimler,espriler...