Ekonomi Haber Girişi : 18 Nisan 2017 20:00

İşkur hizmet noktası protokolü imzalandı

İşkur hizmet noktası protokolü imzalandı
Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı ile Erzurum Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü tarafından, 'İşkur hizmet noktası' protokolü imzalandı.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı ile Erzurum Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü tarafından, 'İşkur hizmet noktası' protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'İşkur hizmet noktası' protokolü çerçevesinde, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Yeşilyurt  ile Erzurum Çalışma ve İşkurumu İl Müdürü Recep Demir arasında imzalanan protokol ile işbirliği anlaşması hayata geçirildi.

Protokol ile işverenlere yönelik etkili işveren danışmanlık hizmetleri, işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara danışmanlık hizmetlerinin sunulması, işveren stajyer ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalışanlara yönelik kurs düzenlenmesi ile mesleki eğitim ve tecrübe kazandırılma çalışmaları gibi bir çok alanda hizmet vermek amaçlanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.