Ekonomi Haber Girişi : 18 Kasım 2013 20:23

İş arayanlar ile iş verenler bu fuarda buluşacak

İş arayanlar ile iş verenler bu fuarda buluşacak
Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğünün organizesinde, Erzurum'da düzenlenecek "İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda, iş arayanlarla işverenler buluşturulacak.
Erzurumajans-Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğünün organizesinde, Erzurum'da düzenlenecek "İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda, iş arayanlarla işverenler buluşturulacak.

Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 19-21 Aralık tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde Erzurum, Ağrı, Bayburt, Erzincan ve Kars illerinin katılacağı Bölgesel İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer günü etkinlikleri düzenleneceğini söyledi.

Temel amaçlarının, nitelikli genç iş gücüyle, istihdam edecek kuruluşları buluşturmak olduğunu belirten Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, "Bu fuar
Erzurum'da ikinci kez gerçekleştiriliyor. Fuarda, özellikle nitelikli iş gücüyle, istihdam edilecek firma ve kurumları bir araya getirme amacını gütmektedir. Yani iş arayanlarla iş sunanları buluşturmayı amaçlamaktadır. Bu yıl fuara 100 civarında firmanın katılmasını bekliyoruz. " dedi.

İŞKUR Erzurum İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen ise, İşsizlerle işverenleri bir araya getireceğiz. Bu fuarı ilk kez geçen yıl Erzurum'da açtık. Geçen yıl çok iyi tepkiler aldık. Bu yılda daha fazla genişlettik. İşsizlerin işverenler karşısında nasıl davranacaklarıyla ilgili fuarda eğitimimiz var." şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu da özellikle ticaretin içinde olan birim olarak, kentte ağırlıklı olarak yaşanan sıkıntının nitelikli iş gücünü temin etme noktasında olduğunu dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • rohat 01 Ocak 1970 02:00

    ne kadar ciddi bir proje bilmesek yutacaz.