Erzurum Haber Girişi : 02 Aralık 2019 13:30

İptaller peş peşe geldi

İptaller peş peşe geldi
Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte havalimanında 'acil' pistine mecbur bırakılan Erzurum'un havayolu ulaşımı felç oldu. Bugün üç uçak iptali peş peşe geldi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün geçen yıl ihaleye ettiği Erzurum Havalimanı pisti bakım ve onarım işinin bu yıla yetiştirilememesi nedeniyle kentin hava yolu ulaşımı sekteye uğradı. 

Sadece ‘acil’ pistin kullanıldığı ve iniş için 3 bin 300 metre görüş mesafesinin olması gerektiği Erzurum Havalimanına bugün 10.55 ile 13.20 saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanından yapılması planlanan iki uçak seferi iptal edildi. Görüş mesafesinin olmaması nedeniyle saat 13.20’deki Ankara  uçağı da iptal oldu. Yaşanan iptaller nedeniyle yüzlerce vatandaş havalimanından geri döndü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Verdiği bu kadar emekten sonra bence havaalanının adı Onur Sağsöz Havaalanı olsun. Zira sağolsun gazetecilik nedir nasıl yapılır dersi veriyor. Vatandaşın ve şehrin hayatını doğrudan etkileyen haberlere yer veriyor. Erzurum’un eniştelerini, yok efendim dayılarını, bibilerini, hısım akarabasını da yazabilirdi.