Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2011 01:33

İnşaat sektöründe dev işbirliği!..

İnşaat sektöründe dev işbirliği!..
Erzururm'da Karadayı Grup öncülüğünde sektöründe söz sahibi 15 firma birleşerek S-K isimli bir Firma kuruyor. Kurulacak firma kentsel dönüşüm alanında şehirde büyük yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.

Erzurum Ajans-Türkiye'nin birçok bölgesinde özellikle inşaat sektöründe yatırımları bulunan Karadayı Group, öncülüğünde yeni bir oluşum meydana getiriliyor. İnşaat sektörünün güçlü ismi Karadayı Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı öncülüğünde sektöründe söz sahibi 15 firma birleşerek S-K isimli bir firma kuruyor. 15 milyon TL'lik büyük bir sermaye ile işbaşı yapacak olan firmanın ilerleyen dönemlerde bu rakamı 25 milyona çıkarması planlanıyor.

Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı, Genel Müdür Orhan Yücel ile beraber Karadayı Grup'un satış ofisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Halen sürmekte olan ve yeni başlanacak olan projeleri hakkında bilgiler veren Karadayı
Universiade sonrasında Erzurum'a bakış açısının değiştiğini söyleyerek bu anlamda olumlu gelişmelerin yaşanacağına inandığını söyledi. Sektörün marka isimleriyle mücadele edebilmek için ortak bir oluşum hazırladıklarını belirten Karadayı, henüz kurulma aşamasında olan S-K İnşaat'ın vizyonu ve Erzurum'a kazandıracakları ile Erçimsan modeli büyük bir holding olacağını kaydetti.

Birçoğu Erzurumlu işadamlarından oluşan S-K İnşaat yeni bir model olarak Erzurum'da hem istihdam hem de kentsel dönüşüm alanında büyük yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. İmar İskan Evleri ihalesini üstlenen Karadayı Grup ayrıca Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin bulunduğu alanda, içerisinde iki rezidans, ve ayrıca bir alışveriş merkezi bulunan komplike yaşam alanı kuracak. Önümüzdeki aylar içerisinde ikiz kuleler yapılacağını bunun yapımını da S-K olarak üstlendiklerini söyleyen Ahmet Karadayı, bu yeni oluşumla amaçlarının ticaret erbablarını bir araya getirerek istihdama ve şehir vizyonuna katkıda bulunmak olduğunun altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.