Magazin Haber Girişi : 08 Nisan 2020 21:45

İncir Ağacı bahane Özkan şahane!

İncir Ağacı bahane Özkan şahane!
TRT’de Eylül ayından beri İncir Ağacı adlı bir dizi yayınlanıyordu. Alınan karar gereğince Atilla Cengiz’in yönettiği dizinin yayını 120 bölüm sonrasında durdu.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Sebep malum: Koronavirüs! Hafta içi yayınlanan dizinin reyting problemi yoktu. Olsaydı zaten 120 bölüm gösterilmezdi. Açık söylemek gerekirse çok da izlediğim, ayılıp, bayıldığım bir dizi değildi. Fırsat buldukça, ara ara seyrederdim. Diziyi takip etmemin en önemli nedeni orada Erzurumlu tiyatro sanatçısı Özkan Sarıkaya’nın oynuyor olmasıydı.

Hiç şaşırmadım, alışıldık rolde olmasa bile yine başarılı, yine tıkır tıkırdı. Onu yıllardır tanırım ve sahnede son derece yeteneklidir. Özellikle Murat Balkuş ve Cumhur Seval ile aynı sahneyi paylaştığı oyunları gözümün önüne getiriyorum ki, keşfedilmesi aslında geç bile kalınmış diyorum. 

Uzun süredir İstanbul’u mesken tutan ve orada oyunculuk mesleğini devam ettiren Özkan, İncir Ağacı’ndaYakup karakterine hayat veriyordu. Erkekler Ağlamaz, Sağır Oda, Beşinci Boyut, Fıkralarla Türkiye gibi farklı oyunlarda oyunculuğunu sergileyen Özkan, dün sosyal medyadan yaptığı duyuru ile dizi yayınlarına ara verdiklerini açıkladığında içim bir anda ‘cız’ etti. Yaklaşık 60 bölüm oynayan Özkan’ın adına üzüldüm bu ara kararını. O şimdi ekranda değil, hepimiz gibi evde kalacak. İnşallah koronavirüs belasını atlattığımızda yeniden onu ekranda görecek ve büyümesini, daha da büyümesini görmek için dua edeceğim. Çünkü o tam da bu işlerin adamı ve henüz olması gereken yerde değil, nokta. Bu benim son kararımdır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.