Spor Haber Girişi : 04 Ocak 2019 12:30

İlk antrenmanlarını yaptılar

İlk antrenmanlarını yaptılar
Kayakla Atlama Milli Takımı Erzurum’da kampa girdi. İlk antrenmanlarını yapan sporcuları GHSİM Fuat Taşkesenligil, TKF Başkan Vekili Fatih Kıyıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu yalnız bırakmadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kayakla Atlama Milli Takımı Erzurum’da kampa girdi. İlk antrenmanlarını yapan sporcuları GHSİM Fuat Taşkesenligil, TKF Başkan Vekili Fatih Kıyıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu yalnız bırakmadı.



Kayakla atlama antrenörü Faik Yüksel nezaretinde Sports Kule Otel’de kampa giren Fatih Arda İpçioğlu, Ayberk Demir, Muhammet İrfan Çintımar, Muhammet Ali Bedir ve Muhammet Münir Güngen ilk atlayışlarını gerçekleştirdi.



Rüzgar nedeniyle antrenmanlarına bir süre ara veren sporcular, kısa sürede form tutacaklarını söyledi. Sporcularına güvendiğini belirten antrenör Faik Yüksel, “Çalışmalarımıza başladık. Yoğun bir kamp döneminin ardından önümüzdeki yarışlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi arzuluyoruz” dedi.



Sporcular için tüm imkanların sağlandığını dile getiren Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı da “Sadece A Milli Takımımız değil alt yapıya da büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki hafta itibariyle onlarda çalışmalarına başlayacaklar. Aralarında çok yetenekli gençlerimiz sporcularımız var. Onları geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.



Bir süre antrenmanı izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de sporcu ve teknik heyete başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.