Siyaset Haber Girişi : 05 Şubat 2018 16:45

Ilıcalı: Ovit ile Karadeniz Erzurum’a bağlandı

Ilıcalı: Ovit ile Karadeniz Erzurum’a bağlandı
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



TBMM’ndeki çalışmalarının ardından hafta sonunu Erzurum’da geçiren Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı, Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile bir süre sohbet ederek gezi ve temaslarıyla ilgili bilgiler verdi.



Hafta sonunda İspir Ovit tünelinde incelemelerde bulunduğunu kaydeden Ilıcalı, tek tüpten ulaşımın sağlandığı tünelin yıl sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.



Prof. Dr. Ilıcalı açıklamasında şunları söyledi; “Muazzam bir eser. Bu tünel olmasaydı bu yol Mayıs ayına kadar kapalı kalacaktı. Tek tünelden ulaşım rahatlıkla sağlanabiliyor. 1.5 katrilyon liralık bir yatırım. Bu yılın sonunda diğer tüp de açılacak. Karadeniz Erzurum’a bağlandı. Bölgenin gelişimine ciddi katkı sağlayacak bir proje. Ovit tüneli 15 kilometre uzunluğunda. Karadeniz’i Doğu’ya güneye bağlayan bir proje. Bu tünelin ne kadar önemli olduğunu burada yaşayanlar çok daha iyi biliyor. Proje yılın sonunda açılmış olacak. Baştan Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımıza, bakanlarımıza, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Ülkem adına gurur duydum, onur duydum. Ülkemiz böyle büyük projeleri gerçekleştirince kıskananları çok. Buradan Afrin’deki Mehmetçiğimize selamlarımızı gönderiyoruz. En kısa zamanda orada terörün kökünü kazıyarak dönecekler.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.