Siyaset Haber Girişi : 06 Ekim 2015 13:59

Ilıcalı aradı, Bakan Eroğlu söz verdi... Pasinler'e baraj müjdesi...

Ilıcalı aradı, Bakan Eroğlu söz verdi... Pasinler'e baraj müjdesi...
Pasinler'de seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu telefonla aradı ve Alvar Barajı inşaatının başlaması yolunda ricada bulundu.
Erzurumajans-Pasinler'de seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu telefonla aradı ve Alvar Barajı inşaatının başlaması yolunda ricada bulundu. Bakan Eroğlu Pasinler halkına Prof. Ilıcalı aracılığı ile Alvar Barajı inşaatın bir önce başlaması yolunda gerekli çalışmaları başlatacakları müjdesini verdi.

Bugün Pasinler'de Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu ziyaret eden Prof. Mustafa Ilıcalı, daha sonra sorunları dinlemek için İlçe halkı ile bir araya geldi. Vatandaşların Alvar Barajı konusunda önemli bir adım görmediklerini belirtmesi üzerine Ilıcalı telefonla Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na ulaştı. Pasinler Ovası'na hayat erecek barajın bölge için önemini anlatan Ilıcalı, Bakan Eroğlu'na proje ihalesi yapılan Baraj inşaatına bir an önce başlatılması gerektiğini belirtti. Bakan Eroğlu Prof. Ilıcalı 'ya gerekli talimatları hemen vereceğini ve ilçe halkına Barajın yapımı konusunda müjdeyi verebileceğini belitti. Bakan Eroğlu'nun Ilıcalı'ya verdiği söz, Pasinler'de büyük sevinç yarattı.

Pasinler'de Altunbaşak, Alvar, Çöğender ve Otlukkapı'daki arazilerin sulamasını yapacak barajın tamamlanması ile toplamda 20 bin dönüm arazinin sulanacağı kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.