Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2010 11:02

İletişim Fakültesi 2011'e hazırlanıyor!..

İletişim Fakültesi 2011'e hazırlanıyor!..
Atatürk Üniversitesi İeltişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı , 2011 Kış oyunları için İletişim Fakültesinin resmi bir görev almadığını ancak medya partner ünitesine yardımcı olacaklarını dile getirdi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da 2011 üniversitelerarası kış oyunları için geri sayım başladı. Dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri olan bu oyunların Erzurum’a olumlu katkılar sağlayacağı şüphesiz. Organizasyon sayesinde Erzurum, tarihi ve ve kültürel zenginliklerini tüm dünyaya tanıtma imkanı bulacak.

Bütün şehirde süren hazırlıkların yanı sıra Atatürk Üniversitesi öğrencileri de hazırlıklara başladı. Atatürk Üniversitesi İeltişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı , 2011 Kış oyunları için İletişim Fakültesinin resmi bir görev almadığını ancak medya partner ünitesine yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Prof. Dr. Önder Barlı; “2011 Kış Oyunları organizasyonu, üniversitede okuyan bütün öğrenciler için önemli bir organizasyon; ama İletişim Fakültesi öğrencileri açısından biraz daha önemli bir hal alıyor. Neticede iletişim fakültesi öğrencilerinin işi iletişim kurmak ve buradaki oyunları bir şekilde ilgililere duyurmak. Bizim öğrencilerimiz diğer öğrencilerin üstlediği görevlerin haricinde vazifeler üstlenecekler. Bu yardımlar kamera- fotoğraf çekimleri, kurgu, haber hazırlama gibi teknik konulardır. Bu bakımdan öğrencilerimizi çok iyi bir şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Medya partner ünitesinin en çok yararlanabileceği fakülte biz olmalıyız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.