İlçelerde alım-satımlar stop!

AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu ama ilçelerde belirsizlik sürüyor. Henüz kimlerin kalacağı veya aday edileceğinin belirlenmediği iktidar partisine mensup ilçe belediyelerinde özellikle alım, satım işleri durdurulmuş durumda. 

Ne ihale ne de doğrudan temine uygun işler  artık eskisi gibi yapılmaz oldu. Büyük bir ihtimalle de adaylıklar kesinleşene kadar ilçelerde belediye meclisleri eskisi gibi fazla toplanmayacak. 

Zaten belediye başkanları da özellikle parasal konularda gelen talepleri şu a için riskli bularak reddediyor. Çoğu daha önce planlanmış ve iş proğramlarındayeralan konular da ötelenmiş durumda. 

Bu konuda geçen hafta sonu konuştuğum bir ilçe belediye başkanı, ‘’Ağırmayan başımızı ağrıya sokmanın anlamı yok. Çok zaruri olmadığı sürece bu saatten sonra hele de parasal bir konuda hiçbir evrağa imza atmam. Bu konuda gelen talepleri de daha şimdiden reddetmeye başladım’’ diye konuştu.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: İnsαn birisiyle yαşlαnmαlı, birisi yüzünden değil!
DUVARIN DİLİ: Bu sokaklar bizi elele görmeden güzelleşmiyecek!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.