Bölge Haber Girişi : 25 Ekim 2009 00:09

İl Meclis Üyeleri ve bürokratların Erzurum gezisi!..

İl Meclis Üyeleri ve bürokratların Erzurum gezisi!..
İşadamı ve İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Kulaçoğlu'nun yaptığı organizasyonla iki yüz civarında bir iş adamı, milletvekili, kaymakam, belediye başkanı ve yerel politikacı iki günlük bir ziyaret için Erzurum'a geldi.

Erzurum Ajans-İşadamı ve İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Kulaçoğlu'nun yaptığı organizasyonla iki yüz civarında bir iş adamı, milletvekili, kaymakam, belediye başkanı ve yerel politikacı iki günlük bir ziyaret için Erzurum'a geldi.

Atatürk Üniversitesi'ni de ziyaret eden gruba Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Kültür Merkezi Mavi Salonunda Atatürk Üniversitesi ve Erzurum'u tanıtan bir sunum yaptı.

Koçak, sunumda, her yönüyle Atatürk Üniversitesi'ni tanıttı ve soruları cevaplandırdı. Konuklara çeşitli hediyeler de takdim eden Koçak, daha sonra, konukların Atatürk Üniversitesi yerleşkesi ile Atatürk Üniversitesi Botanik Bahçesi'ni gezmelerine eşlik etti. Botanik Bahçesinde konuklara semaver çayı eşliğinde ikramlarda bulunuldu.

İşadamı Fuat Kulaçoğlu, kendisinin kayak sporuyla da yakından ilgilendiğini belirterek, "2011'de Erzurum'da büyük bir kayak organizasyonu gerçekleştirilecek. İstanbullu konuklara ortamı göstermek ve şehrimizin tarihi ve kültürel dokusunu tanıtmak için geldik. Şu ana kadar gördüklerinden çok memnun kaldılar" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.