Bölge Haber Girişi : 06 Nisan 2010 07:15

İl Genel Meclisi Kişioğlu'nu unutmadı!..

İl Genel Meclisi Kişioğlu'nu unutmadı!..
Geçtiğimiz günlerde 84 yaşında vefat eden Mahmut Kişioğlu, 33 yıl hizmet verdiği Erzurum İl Genel Meclisi'nde, meclis üyesi arkadaşları tarafından anıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk oturumunda Mahmut Kişioğlu'nu unutmadı. En son geçtiğimiz ay katıldığı meclis toplantılarının ardından aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve 84 yaşında vefat eden Mahmut Kişioğlu, 33 yıl hizmet verdiği Erzurum İl Genel Meclisi'nde, meclis üyesi arkadaşları tarafından anıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Kişioğlu'nun İl Genel Meclisi'ndeki sandalyesi boş bırakıldı, masasına ise, çiçek ve fotoğrafı konuldu.

Erzurum İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı oturumunu açan Başkan İhsan Özdemir, toplantının başında Mahmut Kişioğlu'nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.
Erzurum'a ve İl Genel Meclisi'ne 33 yıl boyunca hizmet vermiş olan Mahmut Kişioğlu'nun, tüm meclis üyelerinin ağabeyi olduğunu vurgulayan Özdemir, "Kendisini kaybetmiş olmak, başta meclisimizin üyeleri olmak üzere Erzurum'u çok üzmüştür. Bugün burada yıllarca oturduğu koltuğu boş görmek, yüreğimizde tarifsiz acılara neden olmaktadır. Kendisini rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

MAHMUT KİŞİOĞLU'NUN YERİNE BİRİNCİ SIRA YEDEK ÜYE NEVZAT KARAHAN GETİRİLDİ

Öte yandan Mahmut Kişioğlu'nun vefat etmesinden dolayı bir sandalyesi boş kalan AK Parti Grubu'nda, Kişioğlu'nun yerine birinci sıra yedek üye Nevzat Karahan getirildi. İlk oturuma katılarak ihtisas komisyonları için oy kullanan Karahan, Kişioğlu'nun yerinin doldurulamayacağını vurgulayarak, "Rahmetli büyüğümüz Erzurum'a çok hizmetler verdi. Biz de bu meclis çatısı altında şehrimize hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Erzurum İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk oturumunun ardından topluca Asri Mezarlığı'na giderek, Kişioğlu'nun kabri başında dualar ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.