Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Haziran 2017 18:00

İki sınıf bir sergi

İki sınıf bir sergi
Yasin Haşimoğlu İlkokulu 4/B-4/D sınıfları öğrencileri el işleri yıl sonu sergisi düzenlenen törenle okulun salonunda açıldı.
Erzurumajans-Yasin Haşimoğlu İlkokulu 4/B-4/D sınıfları öğrencileri el işleri yıl sonu sergisi düzenlenen törenle okulun salonunda açıldı.

Yasin Haşimoğlu İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Sinem Okur ve Hatice Barutçu'nun desteği ile öğrenciler yıl içerisinde yapmış oldukları işleri sergilediler.

Sergiye katılan öğrenci velileri öğrencilerin yapmış oldukları işlerin çok güzel olduğunu belirttiler. Yasin Haşimoğlu İlkokulu Öğretmenlerinden Sinem Okur, "Öğrencilerimizin yeteneklerini değerlendirmek için Onların çalışmalarını sergilemek için yaptık bunu. Sergimizde değerlerimiz ile ilgili çalışmalarımız var, boyama çalışmalarımız var özellikle öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek için pul çalışmalarımız var.el işi çalışmalarımız var, Sergimizin asıl amacı öğrencilerimize yaptıkları işleri gözlerinin önüne sarmak yaptıklarının değer buldukları sağlamak. Velilerimiz ve öğrencilerimiz inşallah sergimiz beğenirler" diye konuştu.

Öğrenciler ise yaptıkları işleri sergilenmesinden son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.