İlçeler Haber Girişi : 25 Mayıs 2015 18:15

İbrahim Hakkı Hazretleri doğumunun 312. yılında anıldı

İbrahim Hakkı Hazretleri doğumunun 312. yılında anıldı
Pasinler Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerinin 312. doğum yıl dönümü nedeniyle bir program düzenledi.
Erzurumajans-Pasinler Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerinin 312. doğum yıl dönümü nedeniyle bir program düzenledi.

Büyük İslam Mütefekkiri Erzurum Hasankaleli İbrahim Hakkı Hazretlerinin doğumunun 312. yıl dönümü nedeniyle Pasinler Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Pasinler Kültür Sitesinde bir program düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programa ilgi büyük oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Pasinler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Köksal Çoban, Büyük İslam Alimi Erzurum Hasankaleli İbrahim Hakkı Hazretlerinin doğduğu topraklar olan ilçemizde 312 yıl önce dünyaya gelmiştir. Marifetname gibi bir çok eseri bulunan İbrahim Hakkı Hazretleri o zamanın şartlarına göre astronomide bir çığır açmıştır. Programımıza iştirak eden bütün davetlilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.

Programda İbrahim Hakkı Hazretlerinin eserlerinin anlatımından sonra okulun musiki ekibi tarafından İbrahim Hakkı Hazretlerine ait eserler seslendirildi. Program semazen ekibinin gösterimiyle son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.