Magazin Haber Girişi : 30 Nisan 2016 14:00

İbrahim Erkal: Erzurumspor'un başarısı için her zaman varım

İbrahim Erkal: Erzurumspor'un başarısı için her zaman varım
B.B. Erzurumspor'un Spor Toto Üçüncü Lig Birinci Grupta şampiyon olması nedeniyle yapılan kutlamalara davet edilmeyen Erzurumlu Sanatçı İbrahim Erkal, buruk bir kutlama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor'un Spor Toto Üçüncü Lig Birinci Grupta şampiyon olması nedeniyle yapılan kutlamalara davet edilmeyen Erzurumlu Sanatçı İbrahim Erkal, buruk bir kutlama mesajı yayınladı. 

Taraftarı olmakla kalmayıp her zaman destek verdiği Erzurumspor'a yazdığı şampiyonluk türküsünü şampiyonluk kutlamalarında söylemediği planladığına dikkati çeken İbrahim Erkal, "Hayretler içerisinde kaldığımı belirtmek isterim. Sağlık olsun. Erzurumspor'a desteğimiz her zaman olacak" dedi.

"Erzurumspor'un başarısı için her zaman varım. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun" diyen ünlü sanatçı İbrahim Erkal, bir haftadan beri süren Şampiyonluk kutlamalarına davet edilmemesi eleştiri konusu oldu. B. B. Erzurumspor'un da yöneticisi olan Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Kendisini Erzurum'a adayan Erzurumspor için özel beste yazan Erzurumsor'un bütün organizasyonlarına hiç bir ücret almayan İbrahim Erkal neden kutlamalarda yok? Sanatçı olarak değil de misafir olarak davet edilemez miydi? Ben bu organizasyonu yapanları kınıyorum" demesi, ortalığı karıştırdı.

Ardından Süha Dengizek'in Suat Önal ile birlikte istifa ettikleri, sosyal paylaşım sitelerinde yer alırken sanatçı İbrahim Erkal, şampiyonluk kutlamalarına katılmamasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"B.B. Erzurumspor'un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu oldum. B.B.Erzurumspor camiasını kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Erzurum'un yeri ikinci ya da birinci lig değil. Süper ligdir. İbrahim Erkal'ın Erzurumspor'a olan desteği geçmiş yıllarda olduğu gibi,  her zaman sürecek. Erzurum ve Erzurumspor için elimden ne gelirse hiç tereddüt etmeden ortaya koyarım. Bugün Erzurumspor'un bu şampiyonluk sevincini yaşamak çok güzel. Bugünlere gelirken galibiyet sevincini ve mağlubiyet üzüntüsünü gerek tribünde gerekse ekran karşısında birlikte yaşadık. O günlerde maç heyecanlarını yaşarken, bugünkü şampiyonluk havasına yakışacak duygularımızı coşturacak bir Erzurumspor marşı yazmıştım. Planlarımıza göre bu hafta yapılacak olan Şampiyonluk kutlamaları ve sonrasında dillerde destan olabilecek şekilde hazırladığım Erzurumspor marşını da takdim edecektim. Fakat anlam veremediğim bir şekilde, şampiyonluk kutlamalarına davet edilmediğimiz için Erzurumspor Marşını da takdim edememiş oldum. Hayretler içerisinde kaldığımı belirtmek isterim. Sağlık olsun. Erzurumspor'a desteğimiz her zaman olacak. Hazreti Mevlana'nın dediği gibi, 'Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' diyorum."

Sanatçı İbrahim Erkal, üç şarkılık yeni bir çalışma yaptığını, şarkılardan ikisinin Erzurum ile ilgili olduğunu, eserin bir ay içinde müzik piyasasında yer alacağını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HARUN ILICALO 01 Ocak 1970 02:00

    Dağda hazır otel istedi. verilmedi.erzuruma düşman oldu. olay budur.