Bölge Haber Girişi : 09 Haziran 2011 11:41

Horasan Palandöken'i bağrına bastı!..

Horasan Palandöken'i bağrına bastı!..
Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, halkın iktidarında kadınların ev ekonomisine daha fazla oranda katkı yapacağını, işsizlerin işle tanışacağını, insanların refaha ereceğini söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, halkın iktidarında kadınların ev ekonomisine daha fazla oranda katkı yapacağını, işsizlerin işle tanışacağını, insanların refaha ereceğini söyledi.

12 Haziran’daki genel seçimler öncesi ilçelerdeki gezilerini sürdüren CHP birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken, Horasan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İstihdam ve rekabet alanında kolaylaştırıcı olacaklarını belirten Palandöken, Palandöken, yatırım ve üretim imkanlarını genişleterek gelir farklılıklarını gidereceklerini kaydetti. Ekonomik ve sosyal politika uygulamalarında kayırmacılığı önleyerek, saydamlık ve üretkenliği ön plana çıkaracaklarını ifade eden Palandöken, “Kamu kaynaklarından, özellikle bölgesel ve toplumsal eşitsizlikleri gidermede, yeni teknolojilere dayanan sektörleri geliştirmede, yeni iş sahaları açma ve yeni iş kuranları destekleme konusunda yararlanacağız. Çiftçi ve esnafa destek vereceğiz. Her yıl 800 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağız. Kamu hizmetlerinde kadın istihdamını ve kadınların yönetim görevle atanmasını teşvik edeceğiz. Kayıt dışı istihdam sorununu, kayıt dışılığı özendiren aşırı yükleri azaltarak, kayıt içine girmeyi teşvik ederek ve denetime ağırlık vererek çözeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın kamu kesiminde istihdam edilme olanakla arttıracağız. Boş kadroların atamasını hızla gerçekleştireceğiz. Tarımdaki iş gücünün diğer alanlara geçişini ve hizmet sektöründeki dönüşümü doğru yöneterek istihdam kayıplarını azaltacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.