Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2010 00:02

HOD Heyacanı başlıyor!..

HOD Heyacanı başlıyor!..
Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesi kentte düzenlenecek Kafile Başkanları Toplantısı (HOD) için ilk kafile yarın kente geliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesi kentte düzenlenecek Kafile Başkanları Toplantısı (HOD) için ilk kafile yarın kente geliyor. ABD, Kanada, Fransa, Japonya, İspanya, Çin Yunanistan ve Rusya’nın da aralarında bulunduğu 23 ülkeden 53 delegasyonun katılacağı ve iki ayrı toplantı şeklinde gerçekleşecek inceleme programı için kente gelecek delegasyonlardan Nepal heyeti, 28 Eylül tarihinde şehre giriş yapacak. Ön inceleme ve denetleme toplantısına katılacak diğer ülke ve delegasyonların şehre girişleri ise 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tamamlanacak.

OYUNLAR İÇİN SON DENETLEME

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü komite başkanları ve çalışanları tarafından karşılanacak delegasyon yetkilileri üç gün sürecek program boyunca organizasyonun son denetimi ve tüm alanlarda geldiği durumu tespit edecek. Toplantılarda, Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü gelişmelerle ilgili raporları delegasyon üyelerine sunarken, organizasyona yönelik çalışmaları da yerinde gösterme imkanı bulacak.

SPOR MEDYASI KENTE ÇIKARMA YAPACAK

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü, Kafile Başkanları Toplantısı için kente gelecek delegasyon üyeleri için çeşitli aktiviteler düzenledi. Delegasyon üyelerine organizasyon için inşa edilen tesis ve tarihi mekanları tanıtacak olan Koordinatörlük, dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar dinletisiyle de delegasyon üyelerinin gönüllerine hitap edecek. Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü ayrıca Kafile Başkanları Toplantısını takip etmek üzere spor medyasının güçlü kalemlerini de kente davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.