Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2014 14:34

Hizmet-İş Sendikası taşeron işçilerin sorunlarına yoğunlaştı

Hizmet-İş Sendikası taşeron işçilerin sorunlarına yoğunlaştı
HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şubesi taşeron işçilerin sendikalaşmasına yönelik toplantı düzenledi.
Erzurumajans-HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şubesi taşeron işçilerin sendikalaşmasına yönelik toplantı düzenledi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi salonda düzenlenen toplantıya Atatürk üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde çalışan taşeron işçiler ve sendika yöneticileri katıldı.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının taşeron işçilerin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade etti.

Aksakal, sendikalaşmanın önemine değinerek şunları söyledi: 'Hizmet İş Sendikası olarak taşeron işçilerin sorunlarının aşılması konusunda mücadele veriyoruz. Bazı arkadaşlarımız, halen sendikalaşma konusunda endişeli, bu konuda herhangi bir sorun yok. Taşeron işçilere sendikalaşma yolu açıldı. Toplantımıza olan yoğun ilginin sendika üyeliği konusunda da gösterilmesini umuyoruz. Taşeron işçilerimizi, Hak İş, Hizmet İş ve Öz Büro iş sendikalarında örgütlenmeye davet ediyoruz''

Konuşmaların ardından taşeron işçilerin soruları Hizmet İş Sendikası yöneticileri tarafından yanıtlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.