İlçeler Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 17:15

Hınıs'ta Sosyal Hizmet Merkezi açılacak

Hınıs'ta Sosyal Hizmet Merkezi açılacak
Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, ilçede Sosyal Hizmet Merkezi açılacağını belirtti.
Erzurumajans-Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, ilçede Sosyal Hizmet Merkezi açılacağını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş'ı ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Bülent Ay, "Hınıs önemli kültürel birikimi olan bir ilçe. Eğitimli kesimin yoğunluğu ilçeyi farklı kılıyor. Vatanın her köşesi kutsaldır, hizmete değerdir. Bu açıdan Hınıs'ta görev yapmaktan mutluyum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Aile Eğitim Programının Hınıs'ta yoğun bir şekilde uygulanması için kurumlar arası koordinasyon sağlanacaktır. Aile Eğitim Programı önleyici hizmetler açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.

İlçedeki kurulacak sosyal hizmet merkezinin önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Ay, kaymakamlık olarak bu konuda her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İlbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlbaş, kurumun kadın, çocuk, engelli, şehit ve gazi yakınlarına yönelik hizmetler sunduğunu anımsatarak, ilçelerdeki Aile Eğitim Programları kapsamındaki eğitim ve saha çalışmalarına yoğunlaştıklarını söyledi.

Kurumlar arası koordinasyonu önemsediklerini belirten İlbaş, kurumun mikro hizmet ayağını oluşturan sosyal hizmet merkezlerinin önemli görevler üstlendiğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.