Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Hentbolcular eli boş döndü

Hentbolcular eli boş döndü
Erzurum’u Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasmanı’nda temsil eden Atatürk Üniversitesi Hentbol takımı, 2011-2012 sezonunun ilk maçında deplasmanda Artvin 7 Martspor’a 27-23 yenilerek, lige mağlubiyetle başlad
Erzurum Ajans-Erzurum’u Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasmanı’nda temsil eden Atatürk Üniversitesi Hentbol takımı, 2011-2012 sezonunun ilk maçında deplasmanda Artvin 7 Martspor’a 27-23 yenilerek, lige mağlubiyetle başladı.

Deplasmanda oynadığı maçta rakibi ile başa baş mücadele eden Antrenör Ali Erzurumluoğlu’nun talebeleri dört sayı farkla mağlup olarak üzgün bir şekilde Erzurum’un yolunu tuttu. Birbirinden güçlü ekiplerle mücadele edeceklerini ve bu mağlubiyetin zirve yolunda kendilerini etkilemeyeceğini ifade eden Antrenör Ali Erzurumluoğlu, “Hedefe ulaşmak için çok çalışacağız, ilk maçta aldığımız mağlubiyeti unutup, bundan sonraki maçlara konsantre olacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.